Menu Sluiten

Dier inschrijven

Nieuw Talent ?

We verwelkomen met plezier nieuwe aanwinsten in ons bestand. Bijna elk stressvrij huisdier, of het nu een Duitse dog is of een wandelende tak, is welkom!

Is je dier nog jong genoeg dat het goed kan zien en horen? Denk je dat hij/zij geschikt is voor ons bestand? Het uiterlijk is niet het belangrijkste, maar het is natuurlijk wel een leuke bijkomstigheid. Voor honden is het belangrijk dat ze basiscommando’s direct opvolgen, goed onder controle zijn buiten hun vertrouwde omgeving, niet schrikken van onverwachte bewegingen of geluiden, en gewend zijn aan flitslicht. Ben je actief bezig met trainen en genieten jullie er beiden van? Katten moeten onverstoorbaar en 200% stressvrij zijn.

Voordat je je dier aanmeldt, is het essentieel dat je onze spelregels hebt gelezen. Als je dier in ons bestand staat, maakt hij kans om voor een opdracht te worden opgeroepen. We verwachten dat je bij de opdracht aanwezig bent en je uiterste best doet om aan de wensen van de opdrachtgever te voldoen. Neem het niet te licht op; een opdracht is hard werken, zowel voor je dier als voor jou!

Meld je dier nu – geheel vrijblijvend en kosteloos – aan! Registreer hier en maak een profiel van je dier aan. Zorg ervoor dat je de vereiste foto’s bij de hand hebt: minimaal één staande foto van het dier in zijn geheel en één close-up van de kop. Gebruik goede foto’s tegen een neutrale achtergrond.

Onze klanten zien ook graag bewegend beeld, dus upload bij voorkeur een korte video van maximaal 1 minuut. Als je dier een hond is, laat dan ook zien hoe hij minimaal twee standaard commando’s uitvoert, zoals zit, af, sta, hierkomen, enz.

Wil je meer weten? Kijk dan bij “vaakgestelde vragen” of bewonder hieronder en op ons eigen TV kanaal de meest recente successen.